Pronájem zařízeného bytu 2+1 s nikou, Brandlova, Hodonín, lodžie, sklep, výtah, užitná plocha 68m2

Cena
3 290 000 Kč
+ provize RK včetně právního servisu
Stav nabídky
aktivní
Typ transakce
prodej
Typ nemovitosti
byt 2+1
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
66 m²
Vybavenost
částečně zařízeno
Volné od
03.09.2024
Typ konstrukce
panelová
Patro
6. patro
Výtah
ano
Lokalita
Hodonín
Ulice
Brandlova
PENB
C (83-120 kWh/m²/rok)
Popis

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji byt 2+1 s nikou, lodžií a sklepem. Byt o celkové ploše 68 m2 se nachází v šestém patře bytového domu na ulici Brandlova v Hodoníně.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí. V bytě je zděné jádro, kuchyně na míru s vestavěnými spotřebiči značky Siemens (horkovzdušná trouba, myčka, plynový sporák), lednice s mrazákem, digestoř, mikrovlnná trouba. V bytě je jednotná vinylová podlaha a dobře řešené úložné prostory formou vestavěných skříní. Okna jsou vybavena žaluziemi. Vstupní chodba je prostorná a vzdušná - spojená s kuchyní. Koupelna i toaleta je ve stejném dekoru obkladů a dlažby, toaleta je samostatná. V jídelní části kuchyně je velká vestavěná skříň se zabudovanou pračkou (není součástí prodeje).
V obývacím pokoji, ze kterého je vstup na lodžii je vybudovaná nika, kde je umístěna manželská postel s úložným prostorem.
V dětském pokoji je vestavěná skříň s posuvnými dveřmi, pracovní stůl a vyvýšená postel s úložným prostorem.
Dům je po revitalizaci. Z dětského pokoje a kuchyně je krásný výhled do zeleně. Z obývacího pokoje a lodžie je výhled na Městské lázně a k tomu příslušící park s amfiteátrem. V blízkosti domu je základní škola do které je pěší přístup mimo veřejnou komunikaci, mateřská škola, potraviny, pošta, autobusová zastávka, skate park, víceúčelové hřiště, dětské hřiště, restaurace, nemocnice a obchodní dům. Parkování je možné přímo u domu. Byt se nabízí vybavený.
Pro více informací a prohlídku bytu prosím kontaktujte uvedeného makléře.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00