Pronájem luxusního bytu 2+kk, Brno - Černá Pole, zařízený, 3x terasa, 2x parkovací stání

Máte podobnou nemovitost k prodeji či pronájmu?

Ozvěte se nám.

Stav nabídky
reference
Typ transakce
pronájem
Typ nemovitosti
byt 2+kk
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
306 m²
Vybavenost
zařízeno
Typ konstrukce
cihlová
Patro
3. patro
Lokalita
Brno, Černá Pole
Ulice
Merhautova
PENB
G (>256 kWh/m²/rok)
Zrealizováno
Popis

Se souhlasem majitele nabízíme k pronájmu luxusně zařízený (penthaus) mezonetový byt 2+kk s třemi terasami a lodžií o celkové ploše 306 m2.
Byt se nachází v klidném bytovém domě v Brně v Černých Polích.
Byt je velmi prostorný a vzdušný. Jeho prosklená fasáda nabízí krásný výhled do okolí. V každém patře naleznete vstup na lodžii nebo terasu ať už k ranní kávě nebo k celodennímu relaxování, v nejvyšší patře jsou terasy dvě.
Při vstupu do bytu bezpečnostními dveřmi se ocitnete v hale se vstupem do ložnice, koupelny a na toaletu. Hale dominuje kamenný sloup a je vybavena věšákem s botníkem a sedačkou.
Ložnice je vybavena manželskou postelí, sedačkou, stolečkem se židlemi, úložnými prostory, zrcadlem a šatnou.
Pro navodění příjemné atmosféry je zde k využití audio soustava, s reproduktory vedoucími z obývací části až do kuchyně. Příjemnou atmosféru Vám rovněž pomohou vytvořit designové a s citem řešené světla a osvětlení s různými možnosti světelných kombinací a to v celém bytě.
Z ložnice je vstup na lodžii, která je propojena s koupelnou. Koupelna je vybavena vanou s tropickou sprchou, masážním sprchovým koutem a dvojumyvadlem.
Do druhého patra bytu vystoupáte po vetknutém schodišti do zdi, které je v nočních hodinách osvětleno příjemnými LED-diodovými světly.
Druhé patro nabízí prostorný obývací pokoj o ploše 80 m2 s prosklenou fasádou a s výhledem na severní část města. Obývací pokoj je vybaven dvěma sedačkami, a dvěma konferenčními stolky. Celý obývací pokoj je designovými světly, policovými systémy a dekoracemi.
Na patře je designová kuchyně s vestavěnými spotřebiči - (myčka, horkovzdušná trouba, plynová varná deska). V kuchyni je dále dvoukřídlá lednice s mrazícím boxem, jídelní stůl se židlemi a barový stolek se židlemi. Z kuchyně je vstup na terasu v výhledem do ulice Merhautova. Na tomto patře je i technická místnost s plynovým kotlem a připojením na pračku.
Třetí patro bytu tvoří zimní zahrada s dvěma koženými křesly a s dvěma terasami. První - menší terasa je opět s výhledem do ulice a druhá větší terasa je s výhledem na rozsáhlé okolí.

Jižní terasa přímo vybízí k relaxaci. K využití je zde sprcha, vířivá vana a spousta míst k posezení.
Tento byt je vhodný pro klienty, kteří ocení klid a soukromí.
K bytu je možnost pronájmu parkovací stání přímo před domem za 1.000 Kč
Byt není vhodný pro rodinu s dětmi.
Byt je volný ihned.
Více informací u uvedeného makléře.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00