Prodej rodinného domu 4+kk, Kulířov, kanadský srub, 3543 m pozemek, garáž 90 m

Máte podobnou nemovitost k prodeji či pronájmu?

Ozvěte se nám.

Stav nabídky
reference
Typ transakce
prodej
Typ nemovitosti
dům 4+kk
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
230 m²
Vybavenost
zařízeno
Typ konstrukce
dřevěná
Parcela
3 543 m²
Lokalita
Kulířov
PENB
G (>256 kWh/m²/rok)
Zrealizováno
Popis

Nabízíme k prodeji nadstandardně vybavený kanadský srub 4+kk na okraji obce Kulířov, okres Blansko, na rozhraní Drahanské vrchoviny a Moravského krasu. Stylová nemovitost kolaudovaná v roce 2009 leží uprostřed vlastního, udržovaného pozemku o výměře 3543 m2, s vysázenými okrasnými dřevinami (smrk stříbrný, 3 druhy jedle, borovice, ozdobná olše). Okolí pozemku spadá pod ochranné pásmo Opatovické přehrady, kde se rozprostírají pouze lesy a louky.

Samotná dřevostavba s půdorysem 10x13m je postavená na betonové základové desce a kamenné podezdívce. Zastavěná plocha je 165 m2. 1.PP = garáž 100 m2, sklep, schodiště. 1.NP = venkovní terasa, zádveří, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, schodiště, ložnice, koupelna s masážní sprchou a rohovou vanou, WC. 2.NP galerie s kulečníkem, 2 pokoje s vlastními šatnami, koupelna se sprchovým koutem a WC. Veškeré vybavení (viz foto) je součásti prodeje.

IS : elektřina - 230/400V, vytápění na tuhá paliva, připraveno na připojení akumulačních kamen, pitná voda z vlastní studny, ohřev vody zajišťuje el. bojler se zásobníkem 250l, kanalizace je řešena septikem, plyn do domu zavedený není (cca 100 m od domu).
Nádherná nemovitost obklopena přírodou, vhodná jak bydlení tak k rekreaci.
Prohlídka možná po domluvě s makléřem.
Bližší informace v RK.
Volné ihned.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00