Prodej bytu 2+kk, Brno - Lesná, garážové stání, zahrada, lodžie

Máte podobnou nemovitost k prodeji či pronájmu?

Ozvěte se nám.

Stav nabídky
reference
Typ transakce
prodej
Typ nemovitosti
byt 2+kk
Vlastnictví
osobní
Celková plocha
70 m²
Vybavenost
částečně zařízeno
Typ konstrukce
skeletová
Patro
5. patro
Výtah
ano
Lokalita
Brno, Lesná
Ulice
Majdalenky
PENB
B (43-82 kWh/m²/rok)
Zrealizováno
Popis

Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji byt 2+kk s lodžií a garážovým stáním v objektu Orion na ulici Majdalenky, Brno - Lesná.
Objekt Orion tvoří tři věže, které vůči okolní zástavbě zajišťuje výjimečnou pozici a otevřený obzor s výhledem na siluety města Brna.
Prostor mezi domy je využit po celé ploše pro krytá garážová stání. Na střechách těchto garáží je založen park s dětskými hřišti a klidovými odpočinkovými zákoutími. Přístup na tyto plochy je určen pouze pro obyvatele bytů.
Nabízený byt se nachází v budově B, v 5. patře bytového domu s dvěma výtahy. Orientace bytu je na J, V, Z.
Byt se nabízí jako částečně vybavený (kuchyňská linka, myčka, lednice, varná deska, skříň, vestavěná skříň, koupelna s vanou, umyvadlem, skříňkou a toaletou.
V objektu Orionu naleznete restauraci, wellness, lékárnu, či hotel. V blízkosti je kompletní občanské vybavení, jako obchodní dům Billa, kavárna, cukrárna, vinárna a mnoho dalších obchodů a služeb. Do centra je to MHD do 20 minut, zastávka je vedle obchodního domu Billa.
Tři věžové domy Orion se nacházejí v bezprostřední blízkosti lesa, vycházkových tras do přírody severně od Brna, do oblastí Soběšic, Vranova, či Bílovic.
Výškové domy a byty v nich situované sledují nejmodernější trendy bydlení spojené s maximálním pohodlím života. Uspořádání bytů umožňuje variabilitu a individuální realizaci dle přání a potřeb majitelů bytů.
Bydlení je vhodné pro všechny generace i jako investice.
Garážového stání za sekčními vraty na dálkové ovládání.

Dohoda o ceně, při rychlém jednání.
Více informací u makléře.

Kontakt

Minimal reality s.r.o.
info@minimal-reality.cz
Brno, Malátova 309/2
612 00